Hvad mon der sker hvis man skifter brun farin ud med Muscovado.... altså den mørke?
Det lyder vildt at det skal koge i 5 timer?!
Kan jeg bruge vindruer til noget ?
Kan jeg bruge vindruer til noget ?
Det sker der nok kun gode ting ved :heidio:
Jeg tror bare det skal stå og ploppe i gryden ikke koge for vildt... Tror du ikke det er for at få det kogt stille ind til en mere koncentreret og smækker sylt (svensk) ?
Jeg tror bare det skal stå og ploppe i gryden ikke koge for vildt... Tror du ikke det er for at få det kogt stille ind til en mere koncentreret og smækker sylt (svensk) ?
Kan jeg bruge vindruer til noget ?
Uhmmm......... Skal vi mødes i weekenden til plop plop........ Der er vildt mange figner i øjeblikket........ og jeg får ondt i maven hvis jeg æder dem alle......... alene........
Kan jeg bruge vindruer til noget ?
Jeg har omsat alle vindruerne :roed: Men hey vi kunne købe nogle, jeg vil rigtig gerne lave plop plop og nyde en kold øl :heidio:
Kan jeg bruge vindruer til noget ?
Så er "Ploppen" sat over............ Jeg var heldig at kunne klippe nogle fine klaser blå vindruer på jobbet......... og Grønnegård havde de grønne druer.......
Det blev til brun farin.......... Man er nødt til at have noget at sammenligne med, så vi laver en portion mere med muscovado.........
Hold da kææææft.......... der bliver "plop" til flere år..........
Det blev til brun farin.......... Man er nødt til at have noget at sammenligne med, så vi laver en portion mere med muscovado.........
Hold da kææææft.......... der bliver "plop" til flere år..........
Kan jeg bruge vindruer til noget ?
*Fnis*
Jeg er sat fast i disse timer, Niels er kørt i min bil den slubbert.
Det bliver helt sikkert også bedst med små hjemmedyrkede druer. Min marmelade er ret stærk i smagen, druerne havde en jordbæragtig smag.
Jeg er sat fast i disse timer, Niels er kørt i min bil den slubbert.
Det bliver helt sikkert også bedst med små hjemmedyrkede druer. Min marmelade er ret stærk i smagen, druerne havde en jordbæragtig smag.