[b:44ec2de186]Ingredienser: [/b:44ec2de186]
½ kg. grønne vindruer
1 vanillestang
5 spsk. rørsukker
5 spsk. tør sherry
200 g. mager fromage frais
Druerne skylles og halveres. Saftens opsamles. Vanillestangen hakkes fint og blandes med rørsukkeret. Vend blandingen sammen med vindruerne i en skål og stil dem dækket i køleskabet i et par timer.
Fordel druer, saft og sherry i små ovnfaste portionsskåle og bag vindruerne midt i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.
Serveres varm med kold fromage frais over druerne.
Bagte vindruer
Return to “Desserter og kager”
Jump to
- Rytterstuen
- ↳ Hyggesnak og Billedtråde
- ↳ Hestefagligt
- ↳ Præsentationer
- ↳ Studiekredsen
- ↳ Forslag og vejledning
- ↳ Uhyggen
- ↳ Trofæskabet
- ↳ Circus Maximus
- Ridebanen
- ↳ Begivenheder
- ↳ Nyheder fra hesteverdenen
- ↳ Foredrag
- ↳ Artikler
- ↳ Blandede Artikler
- ↳ Guru Guide
- ↳ Temaer
- ↳ Araberen
- ↳ Fortidens Strigler
- ↳ Trav
- ↳ Statistik
- ↳ VidensBasen
- Høloftet
- ↳ Striglekogebogen
- ↳ Kylling og andet fjerkræ
- ↳ Fisk
- ↳ Okse- og kalvekød
- ↳ Svin
- ↳ Bacon
- ↳ Grønt tilbehør
- ↳ Det gode brød
- ↳ Desserter og kager
- ↳ Den evindelige madpakke
- ↳ Dressinger og den slags
- ↳ Vegetarretter
- ↳ Kolde og varme drikke
- ↳ Lam, Ged, Kanin, Lama og andet kød
- ↳ Pastaretter
- ↳ Supper
- ↳ Skaldyr
- ↳ E-Skolen
- ↳ Kursus i Billedbehandling