Bagte vindruer
Posted: Sun 5. Oct 2008 21:09
[b:44ec2de186]Ingredienser: [/b:44ec2de186]
½ kg. grønne vindruer
1 vanillestang
5 spsk. rørsukker
5 spsk. tør sherry
200 g. mager fromage frais
Druerne skylles og halveres. Saftens opsamles. Vanillestangen hakkes fint og blandes med rørsukkeret. Vend blandingen sammen med vindruerne i en skål og stil dem dækket i køleskabet i et par timer.
Fordel druer, saft og sherry i små ovnfaste portionsskåle og bag vindruerne midt i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.
Serveres varm med kold fromage frais over druerne.
½ kg. grønne vindruer
1 vanillestang
5 spsk. rørsukker
5 spsk. tør sherry
200 g. mager fromage frais
Druerne skylles og halveres. Saftens opsamles. Vanillestangen hakkes fint og blandes med rørsukkeret. Vend blandingen sammen med vindruerne i en skål og stil dem dækket i køleskabet i et par timer.
Fordel druer, saft og sherry i små ovnfaste portionsskåle og bag vindruerne midt i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.
Serveres varm med kold fromage frais over druerne.