[b:a99dd43070]Tilberedningstid: [/b:a99dd43070]
Røre sammen-tid: ca. 10 minutter.
Bagetid: 20-25 min.
[b:a99dd43070]Antal personer retten er beregnet til: [/b:a99dd43070]
Man får knap 20 muffins.
[b:a99dd43070]Ingredienser: [/b:a99dd43070]
200 gram mel
2 tsk bagepulver
6 spsk sukker
3-4 spsk instant coffee
2 dl mælk
1 æg
30 gr smør
[b:a99dd43070]Fremgansmåde - for dummies: [/b:a99dd43070]
Smør, mælk og instant coffee hældes i en skål.
Varmes i microovnen til smørret er smeltet.
Tilsæt mel og bagepulver, derefter ægget.
Pisk grundigt til det er en nydelig dej, hæld det i muffinforme og bag ved 190 grader.
[b:a99dd43070]Særligt at være opmærksom på: [/b:a99dd43070]
Skulle man nu glemme bagepulveret kan de stadig spises.
Hakket chokolade gør i øvrigt absolut ingen skade i denne opskrift.
Og skulle man føle for det, kan man altid fordoble portionen og så
[b:a99dd43070]Fryseegnet/ikke-fryseegnet [/b:a99dd43070]
Spiseegnet.
Har aldrig haft rester,d er skulle fryses ned!
Mokka-muffins
Mokka-muffins
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
- Frieser9460
- Posts: 3668
- Joined: Fri 5. Sep 2008 08:43
Mokka-muffins
Uhm, det lyder godt nok lækkert! De muffins må prøves! :aribeth:
Frieserhilsner og vrinsk fra
Louise
Èn gang Frieser - altid Frieser!
Louise
Èn gang Frieser - altid Frieser!
Mokka-muffins
Ja, vi er ret glade for dem.
man kan variere styrken (aka. mængden af kaffe) efter smag.
Skal de serveres for børn og ikke-kaffedrikkere skal man være lidt forsigtig med kaffen.
man kan variere styrken (aka. mængden af kaffe) efter smag.
Skal de serveres for børn og ikke-kaffedrikkere skal man være lidt forsigtig med kaffen.
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
Mokka-muffins
De er simpelthen fantastiske.............. :aribeth: Jeg lavede en dobbeltportion i lørdags. Fuld skrue på kaffen og 150 g 70 % chokolade hakket i.........
De smagte meget af kaffe og var en anelse bitre......... som nye.
Men for saaaaaaaaaaatan da......... Nu har de ligget og "trukket" et par dage. De bliver kun bedre. De smager fantastisk........ :jeanie:
De slipper muffinformen helt nu og efterlader ingen spor.......... :hhansen:
De smagte meget af kaffe og var en anelse bitre......... som nye.
Men for saaaaaaaaaaatan da......... Nu har de ligget og "trukket" et par dage. De bliver kun bedre. De smager fantastisk........ :jeanie:
De slipper muffinformen helt nu og efterlader ingen spor.......... :hhansen:
Re: Mokka-muffins
Nåja, jeg putter osse lidt bitter chokolade i. Laver normalt dobbeltportion af dejen (giver 28 store muffins) og dertil bruger jeg så 100 gram chokolade 70%.
Når de er kommet ud af ovnen og er kølet lidt af kommer jeg en mokkatopping på:
Flormelis, en klat smør, en tsk pulverkaffe og lidt kogende vand røres sammen til en cremeagtig konsistens. Sæt en stor tsk på toppen af hver muffin.
Når de er kommet ud af ovnen og er kølet lidt af kommer jeg en mokkatopping på:
Flormelis, en klat smør, en tsk pulverkaffe og lidt kogende vand røres sammen til en cremeagtig konsistens. Sæt en stor tsk på toppen af hver muffin.
Enhver religion, der styres af gamle, ugifte mænd (ofte med fuldskæg), er en forbandelse for menneskeheden og uden tvivl en pestilens for gud.
Re: Mokka-muffins
Fy Annette....... ....... Jeg bliver jo nødt til at bage dem igen............ for det er så lang tid siden at jeg her glemt at jeg har smagt dem.........
Re: Mokka-muffins
undskyld..
Enhver religion, der styres af gamle, ugifte mænd (ofte med fuldskæg), er en forbandelse for menneskeheden og uden tvivl en pestilens for gud.