1½ dl. olie
200 g brun farin
3 æg
200 g hvedemel
2 tsk kanel
2 tsk bagepulver
5 fintrevne gulerødder (ca. 300 g)
75 g hakkede valnøddekerner
1½ dl rosiner
Det hele røres sammen og hældes i en springform. Bages ved 175 grader i 45 minutter.
Hvis man er helt i hopla laver man en flødeosteglasur og lægger på af:
200 g. philadelphia
1 dl. flormelis
smages til med citronsaft
Gulerodskage
Re: Gulerodskage
Den er lækker uden det der glassurdims på!
Uhm, den skal laves meget snart!
Uhm, den skal laves meget snart!
Re: Gulerodskage
HVAD jeg satte en anden opskrift ind forleden? Hvor blev den af?
Venlige tanker
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
Re: Gulerodskage
Céleste wrote:HVAD jeg satte en anden opskrift ind forleden? Hvor blev den af?
Det er da et godt spørgsmål
Måske er den gået?
Heidi
Re: Gulerodskage
Heidi: ja, jeg tror den gik sin vej. Men her kommer den igen:
200 gr rørsukker
1 dl akaciehonning
1 dl cheasy A 38 - jeg bruger bare amindeli cremefraiche 9%
2 hele æg
2 æggehvider
275 gr mel
2 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
1 tsk natron
1 tsk vanilje sukker - har lavet det selv smager langt bedre ;-)
2 tsk kanel
350 gr revne gulerødder - jeg bruger nok mere
evt. rosiner -udelader jeg da jeg ike kan udstå rosiner i bagværk.
Bland alt med hånd mikser. Skriver Fru Larsen, men jeg kan godt lide at piske hviderne for sig så det bliver en luftig kage!
Bages i en lille bradpande eller springform belagt med bagepapir i en time ved 175 grader.
Man kan med fordel enten lægge låg af marcipan på eller lave en flodeostecreme
Flødeostecreme:
200 g flødeost naturel
125 g blødt smør
125 g flormelis
2 tsk. vanillesukker
Eller noget i den stil...
200 gr rørsukker
1 dl akaciehonning
1 dl cheasy A 38 - jeg bruger bare amindeli cremefraiche 9%
2 hele æg
2 æggehvider
275 gr mel
2 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
1 tsk natron
1 tsk vanilje sukker - har lavet det selv smager langt bedre ;-)
2 tsk kanel
350 gr revne gulerødder - jeg bruger nok mere
evt. rosiner -udelader jeg da jeg ike kan udstå rosiner i bagværk.
Bland alt med hånd mikser. Skriver Fru Larsen, men jeg kan godt lide at piske hviderne for sig så det bliver en luftig kage!
Bages i en lille bradpande eller springform belagt med bagepapir i en time ved 175 grader.
Man kan med fordel enten lægge låg af marcipan på eller lave en flodeostecreme
Flødeostecreme:
200 g flødeost naturel
125 g blødt smør
125 g flormelis
2 tsk. vanillesukker
Eller noget i den stil...
Venlige tanker
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates