orange-chokolade-muffins
Posted: Tue 19. Jan 2010 17:44
Dejen røres sammen i en gryde, start med at smelte 50 gram smør ved svag varme sammen med 100 gram mørk bitter chokolade.
tilsæt 3 del mælk, 1 dl friskpresset appelsinsaft, 2 æg og den revne skal af 1-2 appelsiner.
rør 5dl mel og 1 dl kakaopulver i. tilsæt til sidst 2 store tsk bagepulver.
fordel dejen i 20 store muffinsforme (de amerikanske med "krave" ikke de der af plisseret papir)
og bag kagerne v 200 grader i 15 min.
Imens røres glasuren sammen:
revet skal af 1 appelsin, saft af 1 appelsin, 1 top spsk kakaopulver, 25 gram blødt smør - flormelis efter behov: glasuren skal være tyk og cremeagtig, ikke flydende.
Når kagerne er næsten kolde sættes en stor tsk glasur på toppen af hver muffin.
tilsæt 3 del mælk, 1 dl friskpresset appelsinsaft, 2 æg og den revne skal af 1-2 appelsiner.
rør 5dl mel og 1 dl kakaopulver i. tilsæt til sidst 2 store tsk bagepulver.
fordel dejen i 20 store muffinsforme (de amerikanske med "krave" ikke de der af plisseret papir)
og bag kagerne v 200 grader i 15 min.
Imens røres glasuren sammen:
revet skal af 1 appelsin, saft af 1 appelsin, 1 top spsk kakaopulver, 25 gram blødt smør - flormelis efter behov: glasuren skal være tyk og cremeagtig, ikke flydende.
Når kagerne er næsten kolde sættes en stor tsk glasur på toppen af hver muffin.