rugbrødslagkage
Posted: Sun 13. Jun 2010 10:17
4 æg
100 g sukker
150 g reven rugbrød
1 teske kartoffelmel
100 g hakkede nødder
Fyld og pynt:
Solbærsyltetøj
½ liter piskefløde
50 g ristede hakkede hasselnødder
Æggehvider piskes helt stive. Æggeblommer og sukker røres godt. Alle ingredienser blandes forsigtigt sammen.
Dejen bages i 3 velsmurte, raspede lagkageforme 225 grader i 10 minutter.
Hasselnødderne ristes på panden - pas på de ikke brænder.
Lige før servering lægges kagen sammen med solbærsyltetøj og flødeskum og pyntes med ristede hakkede nødder.
100 g sukker
150 g reven rugbrød
1 teske kartoffelmel
100 g hakkede nødder
Fyld og pynt:
Solbærsyltetøj
½ liter piskefløde
50 g ristede hakkede hasselnødder
Æggehvider piskes helt stive. Æggeblommer og sukker røres godt. Alle ingredienser blandes forsigtigt sammen.
Dejen bages i 3 velsmurte, raspede lagkageforme 225 grader i 10 minutter.
Hasselnødderne ristes på panden - pas på de ikke brænder.
Lige før servering lægges kagen sammen med solbærsyltetøj og flødeskum og pyntes med ristede hakkede nødder.