4 æg
100 g sukker
150 g reven rugbrød
1 teske kartoffelmel
100 g hakkede nødder
Fyld og pynt:
Solbærsyltetøj
½ liter piskefløde
50 g ristede hakkede hasselnødder
Æggehvider piskes helt stive. Æggeblommer og sukker røres godt. Alle ingredienser blandes forsigtigt sammen.
Dejen bages i 3 velsmurte, raspede lagkageforme 225 grader i 10 minutter.
Hasselnødderne ristes på panden - pas på de ikke brænder.
Lige før servering lægges kagen sammen med solbærsyltetøj og flødeskum og pyntes med ristede hakkede nødder.
rugbrødslagkage
Re: rugbrødslagkage
Kan den bages i én form og flækkes? Evt. hvis den får en tur i fryseren først...........
- Stimata Doamna
- Posts: 6496
- Joined: Wed 20. Dec 2006 11:58
Re: rugbrødslagkage
Tak, Sine!! Jeg må lige finde på en lejlighed til at lave en - jeg elsker rugbrødslagkage!
Venlig hilsen
Randi
Riding ... the art of keeping a horse between you and the ground
Randi
Riding ... the art of keeping a horse between you and the ground
Re: rugbrødslagkage
jeg endte altså med at bage den i tre forme, udefra devisen better safe than ingen lagkage
jeg bliver snart nødt til at lave en enforms tester.
jeg bliver snart nødt til at lave en enforms tester.
hilsen sine
Tilbage i b
Tilbage i b
Re: rugbrødslagkage
Og jeg bliver da vist nødt til at prøve at lave sådan en rugbrødslagkage en dag
Heidi