Muffins of awesomeness
Posted: Tue 3. May 2011 19:18
FRÅDEGUF!
jajajjaaaa der er en milliard muffinsopskrifter, og jeg synes sgu ikke altid de er lige ophidsende... men jeg har bagt to slags i dag, på den samme grunddej... en grunddej som jeg har brugt som bærkagedej i en del år efterhånden...
Desuden er de ENKLTE uden for meget dillerdaller og 7145 ingredienser i som overdøver hinandens smage...
Jeg ville bage kager med Max i eftermiddags nu hvor vejret ikke lige var til at være en hel masse ude i, og Max synes muffinsforme er seje, så muffins blev det!
Dejen er GENIAL til muffins!
here goes:
tag ca 75 g smør og smelt det i en gryde
pisk 150-170 gram sukker sammen med 3 æg
put 150 gram mel, 1 tsk vanillesukker med top og 2 store tsk bagepulver med top ned til æggesukkermassen
herefter skal "fyldet" blandes i... idag har vi bagt en version med 50 gram hakket mørk chokolade og en banan skåret i tern
og en med 50 gram hakket mørk chokolade og 3 håndfulde store frosne blåbær (ca 1½-2 dl)
Når fyldet er rørt i røres det smeltede smør i dejen og den fordeles i 12 muffinsforme...
de bages i en varm ovn ved 200-210 grader i 15-17 minutter!
overfladen bliver sprød og lækker og indholdet bliver blødt og skønt!
de er nemme og bør bare bages af ALLE! NÅ!
jajajjaaaa der er en milliard muffinsopskrifter, og jeg synes sgu ikke altid de er lige ophidsende... men jeg har bagt to slags i dag, på den samme grunddej... en grunddej som jeg har brugt som bærkagedej i en del år efterhånden...
Desuden er de ENKLTE uden for meget dillerdaller og 7145 ingredienser i som overdøver hinandens smage...
Jeg ville bage kager med Max i eftermiddags nu hvor vejret ikke lige var til at være en hel masse ude i, og Max synes muffinsforme er seje, så muffins blev det!
Dejen er GENIAL til muffins!
here goes:
tag ca 75 g smør og smelt det i en gryde
pisk 150-170 gram sukker sammen med 3 æg
put 150 gram mel, 1 tsk vanillesukker med top og 2 store tsk bagepulver med top ned til æggesukkermassen
herefter skal "fyldet" blandes i... idag har vi bagt en version med 50 gram hakket mørk chokolade og en banan skåret i tern
og en med 50 gram hakket mørk chokolade og 3 håndfulde store frosne blåbær (ca 1½-2 dl)
Når fyldet er rørt i røres det smeltede smør i dejen og den fordeles i 12 muffinsforme...
de bages i en varm ovn ved 200-210 grader i 15-17 minutter!
overfladen bliver sprød og lækker og indholdet bliver blødt og skønt!
de er nemme og bør bare bages af ALLE! NÅ!