Alex' Indiske Grøntsagsfad
Posted: Sun 29. May 2011 13:45
OK, det mest indiske er, at der er karryris til...
Gør sådan:
Tag et ovnfast fad, og grøntsager, der til sammen kan fylde det...
Squash
Løg
Hvidløg
...ovenstående skæres i mundrette stykker og svitses på en pande...
Gulerødder
Blomkål
Broccoli
...koges halvvejs møre i mundrette bidder....
Smør
Mælk
Mel
Muskatnød og
Ost
....som du laver en bechamel af.
Put de stegte/kogte grøntsager i fadet, krydr evt. med salt, peber og karry, hæld bechamel over og drys med cashewnødder.
Smid det i ovnen ved en temperatur, du ka' li' (jeg ville prøve ved 175 grader) i en halv time, til det hele er varmt og mørt.
Tag nu nogle
Kogte, kolde ris, som du steger i
Olie og krydrer med
Rigeligt karry,
salt og peber.
I mellemtiden er grøntsagerne færdige og du kan spise...
Gør sådan:
Tag et ovnfast fad, og grøntsager, der til sammen kan fylde det...
Squash
Løg
Hvidløg
...ovenstående skæres i mundrette stykker og svitses på en pande...
Gulerødder
Blomkål
Broccoli
...koges halvvejs møre i mundrette bidder....
Smør
Mælk
Mel
Muskatnød og
Ost
....som du laver en bechamel af.
Put de stegte/kogte grøntsager i fadet, krydr evt. med salt, peber og karry, hæld bechamel over og drys med cashewnødder.
Smid det i ovnen ved en temperatur, du ka' li' (jeg ville prøve ved 175 grader) i en halv time, til det hele er varmt og mørt.
Tag nu nogle
Kogte, kolde ris, som du steger i
Olie og krydrer med
Rigeligt karry,
salt og peber.
I mellemtiden er grøntsagerne færdige og du kan spise...