langtidsstegt lammekølle med citron
Posted: Sun 9. Sep 2007 09:34
[b:2805647f21]Ingredienser:[/b:2805647f21]
1 lammekølle
frisk rosmarin
hvidløg
citroner.
[b:2805647f21]fremgangsmåde:[/b:2805647f21]
Stik små huller i lammkøllen med en spækkenål eller en lille skarp og spids kniv. Put rosmarin og små skiver hvidløg i hullerne.
drys køllen med salt.
Læg køllen på risten i en slowcooker, hæld ½ liter vand i bunden af slowcookeren og giv køllen et kvarter i ovnen v/225-250 grader.
Tag køllen ud. Skru ovnen ned på 125 grader.
Skær citronen i skiver og læg dem ovenpå køllen, hold dem fast med kødnåle. Læg låget på cookeren og sæt den i ovnen igen i tre timer.
1 lammekølle
frisk rosmarin
hvidløg
citroner.
[b:2805647f21]fremgangsmåde:[/b:2805647f21]
Stik små huller i lammkøllen med en spækkenål eller en lille skarp og spids kniv. Put rosmarin og små skiver hvidløg i hullerne.
drys køllen med salt.
Læg køllen på risten i en slowcooker, hæld ½ liter vand i bunden af slowcookeren og giv køllen et kvarter i ovnen v/225-250 grader.
Tag køllen ud. Skru ovnen ned på 125 grader.
Skær citronen i skiver og læg dem ovenpå køllen, hold dem fast med kødnåle. Læg låget på cookeren og sæt den i ovnen igen i tre timer.