[quote:2dc0951ba8]Hvis man gerne vil have en sprød overflade på lasagnen istedet for at spise bagt sovseskind, så kan blandingen af rasp og parmesan + et par smørklatter stærkt anbefales. [/quote:2dc0951ba8]
Ja, men det vil man ikke.
Man vil bare have en undskyldning for at indtage rå mængder smeltet ost i halvflydende form, tak.
:aribeth:
Hvordan laver I lasagne?
Hvordan laver I lasagne?
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
Hvordan laver I lasagne?
[quote:6a755ab55a]Man vil bare have en undskyldning for at indtage rå mængder smeltet ost i halvflydende form, tak. [/quote:6a755ab55a]
AMEN!
AMEN!
Don't blame gravity on me.. I voted for velcro!
Re: Hvordan laver I lasagne?
Og HVOR fra kommer så din bizarre overbevisning om, at "rigtig" lasagne ikke indeholder grønsager??
Har du måske patent på lasagner, hva, hva,hva!!
*nikker* Det har hun faktisk.. Det står i "Al madlavnings grundbog" under Patenter
Hahahahahaha, det er først idag at jeg har set disse kommentar







Venlige tanker
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates