Page 3 of 3

Hvordan laver I lasagne?

Posted: Mon 22. Oct 2007 13:32
by 99E
[quote:2dc0951ba8]Hvis man gerne vil have en sprød overflade på lasagnen istedet for at spise bagt sovseskind, så kan blandingen af rasp og parmesan + et par smørklatter stærkt anbefales. [/quote:2dc0951ba8]

Ja, men det vil man ikke.
Man vil bare have en undskyldning for at indtage rå mængder smeltet ost i halvflydende form, tak.
:aribeth:

Hvordan laver I lasagne?

Posted: Mon 22. Oct 2007 13:54
by KatieKat
[quote:6a755ab55a]Man vil bare have en undskyldning for at indtage rå mængder smeltet ost i halvflydende form, tak. [/quote:6a755ab55a]
AMEN!

Re: Hvordan laver I lasagne?

Posted: Sun 6. Nov 2011 17:33
by CXEC
Og HVOR fra kommer så din bizarre overbevisning om, at "rigtig" lasagne ikke indeholder grønsager??
Har du måske patent på lasagner, hva, hva,hva!!
:lea:



*nikker* Det har hun faktisk.. Det står i "Al madlavnings grundbog" under Patenter :respekt:


Hahahahahaha, det er først idag at jeg har set disse kommentar :viben: :viben: :viben: :viben: :viben: :viben: :viben: