Toscansk pastaret

Post Reply
minski
Posts: 16
Joined: Thu 22. Jun 2006 16:59

Toscansk pastaret

Post by minski »

4 fed hvidløg
1 stort løg
100 gr spegeskinke el. mager bacon
100 gr. toscansk salami (eller spansk chorizo)
400 gr. hakket svinekød
250 gr. champignon
½ tsk sambal oelek
2 ds. hakkede tomater
1½ dl fløde 13%
salt og peber

Tilbehør:
spaghetti
friskhøvlet parmesan
frisk basilikum eller bredbladet persille

Hak hvidløg, løg, skinke og salami fint. Svits det i en gryde med lidt jomfruolivenolie. Tilsæt det hakkede kød og brun det godt. Tilføj de finthakkede svampe og sambal oelek og lad det varme godt i gennem med de øvrige ingredienser. Tilsæt herefter de hakkede tomater, fløden og salt og peber. Kog pastaen og server med friskhøvlet parmesan og lidt grønt på toppen samt et stykke godt flute.
Post Reply