Til 3 personer...
Du skal bruge:
250 g frisk pasta - en solid variant. Enten hjemmelavet spaghetti eller en fuldkornspapardelle-typeting.
salt
1 bakke blandede tomater - gule, grønne, røde... Ca 250 gram.
4-5 ansjosfileter i olie
olivenolie
2 spsk. kapers
Evt. revet parmesan
3 store håndfulde spinat, skyllet og hakket groft.
Gør sådan her:
Kog vand til pasta, gerne i en elkedel.
Skær tomaterne i mundrette stykker. Hak ansjoserne og lad dem smelte i lidt olivenolie på en stor, varm pande – gerne i lidt af olien, de ligger i.
Hæld det kogende vand i en gryde, salt det og kog pastaen til den er al dente.
Kom tomater ved ansjoserne og lad dem varme med i et halvt minut.
Vend spinaten med tomaterne.
Dræn vandet fra pastaen, men gem lidt. Kom pastaen på panden til grøntsagerne.
Vend kapers i.
Kom lidt kogevand ved pastaen, hvis det bliver for tørt.
Krydr med lidt peber og noget god olivenolie - og giv gerne retten en håndfuld revet parmesan, hvis du har...
Frisk pasta med kapers, ansjos og smukke tomater...
Frisk pasta med kapers, ansjos og smukke tomater...
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
Re: Frisk pasta med kapers, ansjos og smukke tomater...
Men det er kun 5 - de smager jo ikke af fisk, de giver bare en smækker lille umami-smag i bunden af retten!
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
Re: Frisk pasta med kapers, ansjos og smukke tomater...
jeg hader efterhånden ordet umami...
men jeg kan godt lide ansjos!
men jeg kan godt lide ansjos!