Ingredienser:
Tomatsovs:
2 ds. hakkede tomater
100 g. soltørrede tomater
200 g. løg
olie
chilipulver
salt
peber
Kødboller:
500 g. hakket oksekød
2 fed hvidløg
2 æg
1 dl. rasp
2 spsk. frisk hakket persille
1 dl. hvedemel
salt
peber
olie
Tomatsovs:
Varm olien i en gryde og svits de hakkede løg. Tilsæt fåede tomater. Snit de soltørrede tomater i tynde strimler, og kom dem i gryden. Lad sovsen simre i 30 minutter uden låg til den er mørkerød og kraftig. Tilsæt fløden til sidst.
Mens sovsen simrer, kan kødbollerne laves. Alle ingredienserne, undtagen mel, æltes grundigt sammen i en skål. Tril farsen til små boller, cirka 3.5-4 cm i diameter, og rul dem i melet. Varm en pande med fedtstof og steg kødbollerne.
Server med frisk pasta.
Italienske kødboller med tomatsauce
- SuttiMusen
- Posts: 113
- Joined: Fri 10. Jul 2009 14:18
Italienske kødboller med tomatsauce
Er helt vild med Netto!
- SuttiMusen
- Posts: 113
- Joined: Fri 10. Jul 2009 14:18
Re: Italienske kødboller med tomatsauce
Hov. Den ligger allerede under oksekød
Er helt vild med Netto!