Røget bacon eller røget medister i tern, svitses let i olie med hvidløg og løg.
Hæld vand på - ca. 1 l.
peber, laurbærblad og frisk timian (tørret er ok hvis du ikke har frisk) ned til kødet.
Kog 10 min.
Imens river du:
Rødbede
Kartoffel
Knoldselleri
Gulerod
Kom de revne grøntsager i vandet, kog til det er mørt.
Smag til med salt.
Server med brød og creme fraiche.
Anjas Quick-borch.
Re: Anjas Quick-borch.
Ret fiks idé med at rive grøntsagerne, så det går hurtigere.
I den opskrift, vi plejer at bruge, er der også rødvinseddike i og en del peber - det synes jeg balancerer det sødlige fra rodfrugterne ret godt.
I den opskrift, vi plejer at bruge, er der også rødvinseddike i og en del peber - det synes jeg balancerer det sødlige fra rodfrugterne ret godt.
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!