Jeg blev inviteret ud at spise igår og fik den bedste aspargessuppe jeg nogensinde har fået. Lavet på friske grønne asparges og serveret med stykker af samme, samt frisk stenbiderrogn og persilleolie. Bagefter fik vi torsk, paneret med finthakket persille og rasp og ovnabagt. Serveret med kugler af risotto og brunet smør. Til dessert en hjemmegjort flødebolle.
Vi fik den bedste hvidvin til maden, jeg har ikke fået den bedre i hele mit voksne liv...og så glemte jeg at spørge hvad det var for en. Den var sikkert osse dyr.
Madtråden!
Re: Madtråden!
Enhver religion, der styres af gamle, ugifte mænd (ofte med fuldskæg), er en forbandelse for menneskeheden og uden tvivl en pestilens for gud.
Re: Madtråden!
I går spiste vi "bare" porretærte.
Og der er ikke noget billede, for det meste blev spist.
Og det, der ikke blev spist i går, spiste jeg til morgenmad.
I aften?
Risengrød, tror jeg.
Det passer ret godt til vejret - her er det nemlig snevejr!
Store, hvide fnug...
Og der er ikke noget billede, for det meste blev spist.
Og det, der ikke blev spist i går, spiste jeg til morgenmad.
I aften?
Risengrød, tror jeg.
Det passer ret godt til vejret - her er det nemlig snevejr!
Store, hvide fnug...
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
Re: Madtråden!
Her skinner solen, men det blæser helt vildt....kan det mon være gratinvejr? Har i hvertfald tænkt mig at gøre en gratin med porre, broccoli og kartofler i.
Har stadig 74 ud af de 90 æg vi skraldede i sidste uge...bager osse lige en banankage, tror jeg.
Har stadig 74 ud af de 90 æg vi skraldede i sidste uge...bager osse lige en banankage, tror jeg.
Enhver religion, der styres af gamle, ugifte mænd (ofte med fuldskæg), er en forbandelse for menneskeheden og uden tvivl en pestilens for gud.
Re: Madtråden!
Frokost:
Grønne linser, spicy tomatsauce, grønne bønner og Brugsenis moskusfrankfurter...
Opskrift:
http://www.dr.dk/DR1/jamie-oliver/Opskrifter/2010-italien/20100705143457.htm
Grønne linser, spicy tomatsauce, grønne bønner og Brugsenis moskusfrankfurter...
Opskrift:
http://www.dr.dk/DR1/jamie-oliver/Opskrifter/2010-italien/20100705143457.htm
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
Re: Madtråden!
Risi e bisi her. efter Brødrene Prices opskrift, det kan godt anbefales
Susanne
Always look at the bright side of life.
Always look at the bright side of life.
Re: Madtråden!
Idag har vi fået hakkebøffer med bløde løg, hvide kartofler og brun sovs....og diskuteret, hvorfor vi egentlig gider stege bøfferne, når vi alle lige så gerne ville nøjes med bløde løg, sovs og kartofler??
Enhver religion, der styres af gamle, ugifte mænd (ofte med fuldskæg), er en forbandelse for menneskeheden og uden tvivl en pestilens for gud.
Re: Madtråden!
måske skulle jeg bare spise et blødt løg til aftens mad. Jeg elsker også bløde løg, men jeg gider ikke rejse mig. Og jeg gider slet ikke lave mad
hilsen sine
Tilbage i b
Tilbage i b
Re: Madtråden!
Susmh wrote:Risi e bisi her. efter Brødrene Prices opskrift, det kan godt anbefales
Det ser godt ud!
Og det er lææææænge siden, vi har fået noget risotto-agtigt noget.
(Risengrøden forleden tæller ikke i den sammenhæng...)
I dag har vi spist taco pizza - opskriften ligger på vegetar-delen af Striglekogebogen.
Det er en af mine yndlingsopskrifter med sorte bønner... Og jeg elsker at den er "drysset" med salat og tomat og den slags luksusvarer - men jeg er også generelt ret vild med salatpizzaer.
I går spiste vi (noget af en) lammekølle - med hvidløgsfed stukket i kødet, gnedet med salt, rosmarin, peber og kvan. I bunden af bradepanden var masser af æblecider...
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
Re: Madtråden!
Rester af sådan en lammekølle - kombineret med masser af løg og masser af stegesky = uhyrligt lækker gryderet...
Og i aften står den på hjemmebagte surdejs-grovboller - resterne fra kaffegæsterne i formiddag.
Og i aften står den på hjemmebagte surdejs-grovboller - resterne fra kaffegæsterne i formiddag.
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
Re: Madtråden!
Vi havde glemt at købe lasagneplader!!!!
...så vi var nødt til at lave nogle selv.
Sådan en lasagne med langtidssimret kødsovs med masser af grøntsager i - og så friske, hjemmelavede lasagneplader med basilikum og oregano i dejen... Det er god, GOD mad.
Meget, meget god, GOD GOOOOD mad.
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!